مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر ؛
رفع دغدغه صنعتگران در ایجاد زیر ساخت های سرمایه گذاری در شهركهای صنعتي نیازمند یک عزم ملی است
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی بوشهر در نشست فعالین اقتصادی استان با رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خواستار اختصاص بودجه براي تكميل و ايجاد زيرساختهاي شهركها و نواحي صنعتي شد.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی بوشهر در نشست فعالین اقتصادی استان با رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خواستار اختصاص بودجه براي تكميل و ايجاد زيرساختهاي شهركها و نواحي صنعتي شد.
به گزارش روابط عمومي شرکت شهرک های صنعتی بوشهر، سید حسین حسینی در این نشست که با حضور طاهری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اعضا اتاق بازرگانی و فعالین بخش خصوصی برگزار شد اظهار داشت: شرکت شهرک های صنعتی بهعنوان یک شركت تخصصي و توسعهاي با ايجاد زيرساختهاي صنعتي و حمايتهاي نرم افزاري از صنايع كوچك، نقش مؤثري در استفاده متوازن از امكانات كشور و ارتقاء سطح كيفي مناطق كمتر توسعه يافته در فرآيند توسعه صنعتي و ايجاد تحول و ارتقاء سطح كارآيي صنعت كشور و جهش توليد بهعهده دارد.
این مقام مسئول با تأكيد بر اهميت و ضرورت تأمين زيرساختهاي مورد نياز شهركها و نواحي صنعتي استان و نقش آن در كاهش قيمت تمام شده زمین توليد و سرمايه گذاري و رونق اقتصادي خصوصاً در مناطق محروم و كم برخوردار افزود: بر اساس ماده (54) قانون احكام دائمي برنامههاي توسعه كشور و همچنين ماده (81) قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت (2)، تكليف "تامين آب، برق، گاز و امكانات مخابراتي شهركها و نواحي صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي تا درب واحدهاي صنعتي مستقر در شهركها و نواحي صنعتي و مناطق ويژه اقتصادي برعهده وزارتخانههاي مربوطه قرار دارد.
وی اضافه كرد: تأمين اعتبار و اختصاص بودجه براي برنامههاي آب رساني، برق رساني، گاز رساني، راه و زيرساختهاي مخابراتي شهركها و نواحي صنعتي استان در برنامههاي دستگاههاي خدمات رسان از انتظارات بهحق فعالان بخش صنعت و توليد استان است چرا که تولید کننده ای که هزینه برقراری انشعابات به دستگاه های خدمات رسان را میپردازد انتظار خدمت رسانی لازم از این دستگا ها دارد.
ایشان با اشاره به تفسیر این مواد قانونی از سوی دستگاهای خدمت رسان بنفع خود و درخواست آنان برای مشارکت در انجام پروژه ها در توضیح آن گفت: کل برآورد ایجاد برق و پست های مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی بیش از میلیارد تومان توسط شرکت برق منطقه ای فارس اعلام شده است و این در حالی است که سرجمع کل منابع شهرک های صنعتی استان طی ده سال آینده به این ارقام نخواهد رسید و عملا از عهده این شرکت خارج بوده و درخواست می گردد در برنامه هفتم توسعه برای زیر ساخت های مورد نیاز در شهرکهای صنعتی تمهیدات لازم بعمل اید
طاهری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: خیلی از مشکلات کشور مشکل قانونگذاری نیست بلکه مشکل وجود قوانین متعدد و بلا استفاده و نیاز به برداشتن قوانین است.
وی با اشاره به نامگذاری سالهای گذشته از سوی مقام معظم رهبری گفت: 7 قانون خیلی خوب بر اساس نامگذاری و شعار سال در سنوات مختلف مصوب شده که بر اساس تحلیل دیوان محاسبات تنها 35 درصد از این قوانین اجرا شده است و مابقی اجرایی نشده و دلیل 90 درصد آن ترک فعل و عدم اجرا توسط مجری بوده و بسیاری از مواردی که امروز صحبت شد در این دسته می گنجد که توسط مجریان اجرا نشده است.
ایشان افزود: دولت و مجلس باید به شدت از قانون های خلق الساعه اجتناب کنند چرا که ثبات هرچه بیشتر شود امنیت سرمایه گذاری بیشتر می شود.