نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محترم بوشهر در دیدار با مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی
امروز تولید، کانون ایجاد اشتغال و ثروت است و در صورتی که فعالیت تولیدی دانش بنیان و مبتنی بر فناوری و علم باشد ارزشمندتر است و آثار ثروتی بیشتری خواهد داشت
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه محترم بوشهر گفت: امروز تولید، کانون ایجاد اشتغال و ثروت است و در صورتی که فعالیت تولیدی دانش بنیان و مبتنی بر فناوری و علم باشد ارزشمندتر است و آثار ثروتی بیشتری خواهد داشت، زیرا منجر به حرکت رو به جلو برای ارتقا کیفیت کالا و قدرت رقابت بینالمللی میشود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: امروز تولید، کانون ایجاد اشتغال و ثروت است و در صورتی که فعالیت تولیدی دانش بنیان و مبتنی بر فناوری و علم باشد ارزشمندتر است و آثار ثروتی بیشتری خواهد داشت، زیرا منجر به حرکت رو به جلو برای ارتقا کیفیت کالا و قدرت رقابت بینالمللی میشود.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی ، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری روز یکشنبه در دیدار با مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان و مسئولان مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر بیان کرد: استان بوشهر ۹۳۶ کیلومتر مزر آبی و ۷۰۷ کیلومتر کرانه ارزشمند دارد اما کمترین استفاده از این ظرفیت صورت گرفته است در حالی که تولیدات دانشبنیان و فناورانه دریا بالاترین ارزش را در سطح بینالمللی دارند.
وی افزود: ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی کشوری مانند ویتنام از اقتصاد کرانه است، این در حالی است که این رقم در ایران ۲.۷ درصد و در بوشهر ۱.۷ است و بیشترین کاری که در بوشهر صورت میگیرد صید و خام فروشی آبزیان و برداشت نفت و گاز بدون ایجاد ارزش افزوده بالا است.
وی تاکید کرد: تولید مهمترین منظومه اقتصاد است؛ زیرا اگر متوقف شود، مواد اولیه تبدیل به کالا نمیشود، بیکاری افزایش می یابد و با کاهش عرضه محصول، بازار دچار بحران و تنش میشود.
صفایی بوشهری تاکید کرد: منطقه آزاد استان بوشهر بستری برای فعالیت تولیدی بوشهریها و ورود به بازارهای جهانی است و باید دقت شود، مبادا که هم استانیها عقب بنشینند و دیگران از این ظرفیت استفاده کنند.
وی ادامه داد: امروز بزرگترین ظرفیت خلق ثروت و اشتغال، خلق ثروت صنایع پایین دستی نفت و گاز است که در استان بوشهر مورد توجه قرار نگرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرکها و نواحی صنعتی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به ظرفیت استان در بخش صنعت و تولید، توسعه شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دستور کار شرکت شهرک های صنعتی می باشد.
حسینی اظهار داشت: امسال چند شهرک صنعتی استان بوشهر با محدودیت زمین مواجه بودند که با تلاشهای انجام شده ۷۵ هکتار به شهرک صنعتی برازجان ،افزایش ظرفیت شهرک صنعتی بوشهر 2 به 800 هکتار و شهرک زیست فناورانه دلوار به 200 هکتار در دستور کار شرکت قرار دارد که امیدواریم زودتر مراحل نقل و انتقال انجام و زیرساحت لازم احداث شود.
وی اظهار کرد: در نخستین نمایشگاه بین المللی واحدهای تولیدی دانش بنیان کشور با حضور ۱۸ استان و ۷۲ واحد تولیدی در تهران برپا شده است که از استان بوشهر نیز ۲ شرکت در این این نمایشگاه حضور پیدا کردند.
مدیرعامل شرکت شهرکها و نواحی صنعتی استان بوشهر گفت: امیدواریم در سالی که به نام دانش بنیان است با تدابیر اندیشیده شده واحدهای استان به سمت تولید دانش بنیان حرکت کنند.
وی در ارتباط با منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر نیز اظهار کرد: احداث زیرساختهای منطقه ویژه اقتصادی شمال بوشهر با انتخاب ۶ پیمانکار در بخشهای مختلف حصارکشی، جاده دسترسی و سایر زیرساختهای موردنیاز اعم از آب، برق و گاز آغاز شده است.
حسینی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی شمال بوشهر سالیان سال مصوب شده بود که پس از صدور مجوز محیط زیستی در جریان سفر سال گذشته رئیس جمهور به این استان مصوبههای خوبی برای آن دیده شد.
وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ بخش تعهدات انجام و منابع مالی احداث زیرساختهای منطقه ویژه اقتصادی شمال بوشهر تامین شده است.
حسینی ادامه داد: عملیات اجرایی فاز نخست این منطقه در حدود ۶۷۰ هکتار آغاز شده که امیدواریم با تزریق منابع بیشتر در چند ماه آینده به اتمام برسد