یکشنبه 31 فروردین 1404

۵۹۲ طرح تولیدی و صنعتی در شهرک ها و نواحی استان در حال اجرا و ساخت و ساز می باشند

  • 1401/05/14 - 11:37
  • - تعداد بازدید: 86
  • - تعداد بازدیدکننده: 86
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZwMb
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعت در نشست شورای اداری استان بمناسبت روز صنایع کوچک گزارشی در خصوص برنامه ها و اقدامات شرکت شهرکهای استان ارایه نمود.

۵۹۲ طرح تولیدی و صنعتی در شهرک ها و نواحی استان در حال اجرا و ساخت و ساز می باشند

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر گفت: ۵۹۲ طرح در شهرک‌های صنعتی این استان در دست اجرا است که پیش‌بینی می‌شود از این تعداد ۶۰ طرح تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

 مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان بوشهر گفت:و همچنین ۵۹۲ طرح در شهرک‌های صنعتی این استان در دست اجرا است که پیش‌بینی می‌شود از این تعداد ۶۰ طرح تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی و به نقل از خبرگزاری ایرنا، سید حسین حسینی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری استان بوشهر اعلام کرد: از طرح های در دست اجرا در زمان حاضر ۲۱۴ مورد در مرحله نصب سوله، ۹۶ مورد در مرحله دیوار کشی و ۲۲ مورد در مرحله تجهیز و نصب ماشین‌آلات قرار دارند.

 

وی با اعلام اینکه تاکنون تعداد ۱۴ طرح به بهره‌برداری رسیده است، گفت: چند پروژه از شمار نیز در هفته دولت افتتاح می‌شود.

 

حسینی با بیان اینکه ۲۰ ناحیه و شهرک صنعتی در استان بوشهر وجود دارد، ادامه داد: عسلویه و جم تنها شهرستان‌های فاقد شهرک‌ یا ناحیه صنعتی در استان بودند که.

عملیات آماده سازی ناحیه صنعتی در شهرستان جم انجام شده و در هفته دولت عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود، همچنین فرایند ایجاد ناحیه صنعتی عسلویه نیز در دست پیگیری است.

 

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر بیان کرد: در راستای فعالیت‌های توسعه‌ای بخش صنعت، ۱۳ خوشه صنعتی اولویت‌دار استان بوشهر شناسایی شده و از مطالعه ۴ خوشه انجام شده ۲ خوشه پایان یافته و ۲ خوشه در حال انجام است . 

 

حسینی افزود: دانش بنیان کردن واحدهای صنعتی فعال از دیگر برنامه ها در شهرک‌های صنعتی استان بوشهر است و در این راستا تا کنون ۱۵ واحد که امکان دانش بنیان شدن داشتند شناسایی شده است.

 

وی بیان داشت:امسال نیز اولین نمایشگاه تخصصی دانش بنیان در سطح کشور با حضور ۷۵ واحد صنعتی و دانش بنیان برگزار شد که استان با حضور دو واحد در این نمایشگاه حضور فعال داشته است.

 

وی اضافه کرد: فرآیند اخذ مجوز فناوری برای شهرک زیست فناوری دلوار ، دانشگاه خلیج فارس بعنوان مشاور مطالعه امکان سنجی انتخاب شده است و پیش‌بینی می‌شود پس از اتمام مطالعات ، مصوبه شهرک زیست فناوری جنوب کشور تا پایان سال اخذ شود.

 

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان بوشهر گفت: با کمک سازمان متبوع در تامین مالی و خرید ۷۵ هکتار از اراضی همجوار شهرک صنعتی و تهیه گزارش ارزیابی‌ زیست محیطی با اقدامات صورت گرفته این پروژه در هفته دولت کلنگ‌زنی و به شهرک برازجان الحاق می‌شود.

 

حسینی افزود: مقدمات توسعه ۲ شهرک صنعتی بوشهر ۲ و دلوار نیز فراهم شده که پیش بینی می‌شود دهه فجر به انجام برسد.

 

وی با اشاره به بیان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه صنایع کوچک ایجاد کننده تحرک و اشتغال در جامعه هستند، یادآور شد: در زمان حاضر ۴۲۲ واحد در شهرک‌های صنعتی استان به بهره‌برداری رسیده با اشتغالزایی آن ۶ هزار و ۱۸۵ نفر است.

 

حسینی اذعان کرد: از این شمار ۳۵۰ واحد فعال و ۷۲ واحد غیر فعال است که با همکاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برای فعال سازی آنها تلاش می‌شود.

 

وی در پایان از مشکلات شهرک های صنعتی گفت: مهم‌ترین مشکلی که در شهرک‌ها و نواحی صنعتی با آن مواجه هستیم مشکل تامین برق واحدهای صنعتی می‌باشند که با توجه به تحویل زمین و شروع به فعالیت ساخت‌وساز نیاز به تامین برق واحد خود و اخذ انشعاب می باشد که با توجه به تعهداتی که شرکت برق منطقه‌ای فارس دارد تمهیداتی اندیشه شود که این تعهدات اجرایی شود.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,بوشهر,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 18670
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب