مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر ؛
35 هکتار از اراضی شهرکها و نواحی صنعتی استان بوشهر در 6 ماهه نخست سال جهش تولید به سرمایهگذاران واگذار شد
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر گفت: 35 هکتار از اراضی شهرکها و نواحی صنعتی استان بوشهر در 6 ماهه نخست سال جهش تولید به 78 متقاضی سرمایهگذاری واگذار شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش 5 برابری داشته است.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی بوشهر؛ صفوی بیان داشت ، از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 32 درصد از برنامه عملیاتی مربوط به واگذاری اراضی صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان به متقاضیان سرمایه گذاری تحقق پیدا کرده است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان تصریح کرد: شهرک های صنعتی بوشهر2، برازجان و بندر ریگ به ترتیب بیشترین جذب سرمایه گذار و میزان مساحت واگذاری صنعتی را داشته اند که نشان از تمایل بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش تولید علی رغم مشکلات پیش رو مثل بیماری کوید 19 و تحریم ها داشته است.
صفوی در پایان یادآور شد: در حال حاضر 859 قرارداد با متقاضیان سرمایه گذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی استان منعقد شده که از این تعداد 375 واحد با سرمایه گذاری 7 هزار و 730 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده که زمینه اشتغال پایدار 5 هزار و825 نفر را فراهم کرده است.